Μαίρη Λίντα: Η συγκινητική εξομολόγηση της μέσα από το γηροκομείο! (Βίντεο)

Μαθήματα ζωής δίνει για ακόμα μια φορά η Μαίρη Λίντα. Η μεγάλη καλλιτέχνιδα η οποία εδώ και ένα μήνα ζει μέσα στο Γηροκομείο Αθηνών εξαιτίας σύνθετων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει συνάντησε τον Πέτρο Κουσουλό για λογαριασμό της εκπομπή «Top Story» και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα.

Η εικόνα της θυμίζει την παραδοσιακή γιαγιά που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να τρέξουμε στην αγκαλιά της για να μας πει μια ιστορία, ένα τραγούδι από τα παλιά και να μας δώσει αγάπη και αισιοδοξία. Η Μαίρη Λίντα υποδέχτηκε τον παρουσιαστή με ένα χαμόγελο και μην αφήνοντας κανένα να σκεφτεί πως περνάει δύσκολες στιγμές.

Στο Γηροκομείο Αθηνών νιώθει ασφαλής, το προσωπικό είναι άρτιο, καταρτισμένο και πάντα δίπλα στους ασθενείς. «Όλοι το χρειαζόμαστε αυτό εδώ το σπίτι. Δεν ξέρουμε πότε θα γεράσουμε. Όλοι να έρχονται εδώ. Εγώ ήρθα με πολύ χαρά εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Από τα παιδιά μέχρι τους διευθυντάς. Εγώ εδώ νιώθω ασφάλεια», είπε αρχικά η Μαίρη Λίντα.

Δείτε ακόμα: Σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου οι αλλαγές για κινητά, σταθερά και συνδέσεις ίντερνετ

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου σχολίασε επίσης και το ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά της από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως πήγε στο Γηροκομείο. «Στο Γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τι είναι δεν είναι άνθρωπος; Για να τη φροντίσουν και να την περιποιηθούν; Γιατί να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;», ανέφερε δίνοντας τροφή για σκέψη σε όλους και αποστομώνοντάς τους ταυτόχρονα.

Η Μαίρη Λίντα ελπίζει σύντομα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να επιστρέψει στο σπίτι της και του χρόνου τα Χριστούγεννα να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για την προσφορά της στη μουσική βιομηχανία εδώ και πολλές δεκαετίες.

Δείτε ακόμα: Τhe Voice τελικός: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής

Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί!

Δείτε τη συνέντευξη της Μαίρης Λίντα στον Πέτρο Κουσουλό μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών

Πηγή: newsone
Close