Μαντλίν: Ο τρόπος που τη δολοφόνησε ο Γερμανός παιδoφιλος

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε από το θέρετρο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία πριν από 13 χρόνια πλησιάζει στην εξιχνίαση της.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες έδειξαν πως ο άνθρωπος που άρπαξε την Μαντλίν το 2007 είναι ο Γερμανός παιδoφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ. Ο ίδιος κρατείται από την αστυνομία, ενώ ακόμη δεν έχει υποδείξει που βρίσκεται το πτώμα του άτυχου κοριτσιού.

Ο Γερμανός ύποπτος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές, και χωρίς το πτώμα δεν μπορεί να καταδικαστεί για φόνο. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας της υπόθεσης γνωρίζει πως η Μαντλίν δεν είναι ζωντανή, αλλά οι αποδείξεις δεν επαρκούν για να πάει η υπόθεση σε δίκη.

“Η αστυνομία γνωρίζει πως πέθανε η Μαντλίν”

Μιλώντας στην βρετανική εκπομπή, «Good Morning Britain», ο αρχιστυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Julian Reichelt, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει στην διάθεσή της πληροφορίες που όχι μόνο επιβεβαιώνουν τον θάνατο της Μαντλίν αλλά και τον τρόπο που το παιδί έχασε την ζωή του.

«Η αστυνομία έχει μια ιδέα για το πως η Μαντλίν ΜακΚάν πέθανε, για την ακρίβεια πως δολοφονήθηκε. Αυτή την στιγμή, και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι, δεν έχουν καμία ιδέα που μπορεί να βρίσκεται το πτώμα, μπορεί να είναι κάπου θαμμένο», δήλωσε ο Julian Reichelt.

Μαντλίν: Ο τρόπος που τη δολοφόνησε ο Γερμανός παιδoφιλος

Υπάλληλος του ξενοδοχείου πιθανώς συνεργάστηκε με τον παιδoφιλο

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Μαντλίν υποδεικνύουν πως ο Γερμανός παιδoφιλος ενημερώθηκε ότι από το δωμάτιο έλειπαν οι γονείς, μέσω του ρεσεψιονιστ.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε τον Κρίστιαν Μπρίκνερ ότι οι McCanns και οι φίλοι τους έτρωγαν κάθε βράδυ στο ίδιο μπαρ δίπλα στην πισίνα, σύμφωνα με μια πορτογαλική εφημερίδα και οι πιθανές διασυνδέσεις του με τον σεσημασμένο 43χρονο ίσως αποδειχθούν κλειδί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο Μπρίκνερ φαίρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιο άτομο λίγη ώρα πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν από το ισόγειο διαμέρισμα. Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τον τηλεφωνικό αριθμό του κινητού με το οποίο συνομίλησε ο άγνωστος με τον 43χρονο Γερμανό απευθύνοντας έκκληση για μάρτυρες, αλλά παραμένει άγνωστο αν το κινητό αυτό ανήκει στον εν λόγω υπάλληλο, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η πορτογαλική αστυνομία αρνήθηκε, πάντως, να σχολιάσει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Correio de Manha, ενώ λέει ότι μπορεί και κάποιος αθώος ρεσεψιονίστας άθελά του να συνέβαλε στην ενημέρωση του Μπρίκνερ ότι οι γονείς της Μαντλίν είχαν φύγει, αφήνοντας ανοικτό το διαμέρισμα ενώ δειπνούσαν με φίλους εκεί κοντά.

«Το κορίτσι είναι νεκρό»

Μιλώντας στο Sky News, για πρώτη φορά επίσημα από την ημέρα που το όνομα του Μπρίκνερ ήρθε στην δημοσιότητα, ο εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, ο οποίος είναι επικεφαλής της έρευνας, ξεκαθάρισε πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

«Από όλες τις πληροφορίες που έχουμε, το κορίτσι είναι νεκρό. Δεν έχουμε καμία πληροφορία που να δείχνει το αντίθετο. Όλες οι ενδείξεις που έχουμε αναφέρουν πως η Μαντλίν δεν ζει. Έχουμε ευρήματα τα οποία δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε, ωστόσο όλα δείχνουν πως το παιδί είναι νεκρό, ακόμη και αν δεν έχουμε βρει την σορό της», δήλωσε ο Βόλτερς.

Close