Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Tα λόγια της για την απουσία της από την Μητρόπολη στην τελετή αποχαιρετισμού του  Μίκη Θεοδωράκη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη : Ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος και θέλω η κηδεία να είναι αντάξια του πατέρα μου.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, από τις θέσεις της οικογένειας αρχικά δεν εντοπίστηκε και αργότερα έγινε γνωστό ότι όντως δεν παραβρέθηκε στην τελετή.

Αργότερα το απόγευμα, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έφτασε στην Κρήτη, όπου ταξίδεψε με αεροπορική πτήση, για να παραστεί αύριο στην κηδεία του πατέρα της. Ρωτήθηκε για τους λόγους που έλειψε από την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Star, η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη αρκέστηκε να πει ότι “με ενδιαφέρει μόνο η κηδεία του πατέρα μου. Ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος και θέλω η κηδεία να είναι αντάξια του πατέρα μου”.

Δειτε επίσης:Mad Clip: Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει  Η ιατροδικαστική γνωμάτευση για την αιτία θανάτου του Mad Clip (Vid)

 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Tα λόγια της για την απουσία της από την Μητρόπολη στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

Γιατί έλειπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη;

Φυσικά, στην τελετή θα παραβρεθεί και η υπόλοιπη οικογένεια και δεν είναι σαφές γιατί έπρεπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη να φύγει ήδη από σήμερα για τον Γαλατά Χανίων, αφού ούτως η άλλως, η κηδεία στα Χανιά θα εξελιχθεί με ευθύνη των διαχειριστών της τελευταίας του επιθυμίας και δεν θα έχει συμμετοχή η κόρη του.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Tα λόγια της για την απουσία της από την Μητρόπολη στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

Υπενθυμίζεται ότι όλο το τελευταίο διάστημα η κόρη του Μίκη Μαργαρίτα , σύμφωνα με το thetoc.gr έδωσε αγώνα- που τελικά τον έχασε- να ταφεί ο τελευταίος μεγάλος Ελληνας, στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας και όχι στον Γαλατά Χανίων όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ακολούθησε ένα δυσάρεστο σίριαλ με το γραφείο τελετών και τελικά με απόφαση δικαστηρίου αποφασίστηκε να τηρηθούν κατά γράμμα οι εντολές του Μίκη, για την κηδεία και την ταφή του.

Close