Μαρία Κορινθίου: Το αγχολυτικό μου είναι να κάθομαι στο κρεβάτι με το παιδί μου και να βλέπω παιδικά

Τον λόγο που –ακόμη- δεν την έχουμε δει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή σε ρόλο της παρουσιάστριας, εξήγησε η Μαρία Κορινθίου;
«Με φλερτάρει η παρουσίαση. Κάποιες προτάσεις δεν έγιναν την κατάλληλη στιγμή, ήμουν μωρομάνα. Κάποιες φορές είχα θεατρικές υποχρεώσει. Δεν λέω όχι, με ενδιαφέρει κάποια στιγμή να το δοκιμάσω. Δεν αγχώνομαι όμως γι’ αυτά τα πράγματα».

Πίστευε ότι ο ρόλος που θα της ταίριαζε μόνο θα ήταν εκείνος της μητέρας; «Δεν το περίμενα. Όταν έμεινα έγκυος στα 28, δεν είχα στο πρόγραμμα ούτε να δεσμευτώ, ούτε να κάνω οικογένεια. Έλεγα ότι δεν θα είμαι καλή μαμά. Τώρα βέβαια είδα ότι αλλάζουν τα πράγματα μεγαλώνοντας. Είμαι προστατευτική, λέω “όχι” σε προτάσεις για να μη χαλάσω το πρόγραμμα του παιδιού, είναι η προτεραιότητα μου να πάω στις κούνιες παρά για καφέ με φίλες μου, έχω ανάγκη να την πηγαίνω βόλτες, στην Ακρόπολη, στα μουσεία, να της δείχνω τον κόσμο – ακόμη κι αν είμαι κουρασμένη θα αφιερώσω χρόνο στο παιδί μου. Το δικό μου αγχολυτικό είναι να κάθομαι στο κρεβάτι με το παιδί μου και να βλέπω παιδικά», λέει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.
Πηγή: gossip-tv.gr

Close