Μαρία Μενούνος: Παντρεύεται σε ένα χωριό στην Αρκαδία

Τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ελλάδα αναμένεται να ανέβει η Μαρία Μενούνος.

Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για τις ετοιμασίες, το χωριό της και τις λεπτομέρειες του γάμου σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square, η ίδια απάντησε πως ήδη βρίσκεται στις ετοιμασίες του.

«Σχεδιάζουμε γάμο σε ένα χωριό στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, η οποία τους επόμενους μήνες θα παντρευτεί στην χώρα μας τον σύζυγό της και επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Μαρία Μενούνος: Παντρεύεται σε ένα χωριό στην Αρκαδία    Έναν χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Times Square, η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν             Αντεργκάρο θα παντρευτούν στην Ελλάδα.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό του πατέρας της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας.

Δείτε ακόμα: Το τατουάζ: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα ;– Συγκλονιστικές εξελίξεις!

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε χαριτωμένα η πετυχημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό του πατέρας της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας.

Μαρία Μενούνος: Παντρεύεται σε ένα χωριό στην ΑρκαδίαΟ γάμος θα γίνει σε ένα εκκλησάκι στο χωριό του πατέρας της Μενούνος, το Ακοβο Αρκαδίας.

Δείτε ακόμα: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΙ!

Μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο πατέρας της για τον τόπο του, η ίδια ανέφερε πως θα παντρευτεί στο εκκλησάκι που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που μένουν στις ΗΠΑ.

Δείτε ακόμα: Διάσημοι Έλληνες νονοί με εξίσου διάσημα βαφτιστήρια…

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει πάει μία φορά στο χωριό της σε ηλικία 10 ετών.

 

Πηγή: iefimerida
Close