Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη

Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία-Νεφέλη Γαζή, βάφτισε πριν λίγο καιρό το γιο της χωρίς την παρουσία του πατέρα. Καλεσμένοι ήταν συγγενείς και φίλοι, με ιδιαίτερα όμορφο στολισμό, ενώ το αγοράκι ονομάστηκε Φίλιππος-Δημήτρης και με επίθετο διαφορετικό από του Άνθιμου, σύμφωνα με το altsantiri.gr.

«5/05/2019 . Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή, η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί. Να ζήσεις παιδί μου #FilipposDimitris-Gazis», έγραψε η νεαρή χορεύτρια ποστάροντας φωτογραφίες στο instagram από τη βάπτιση.

Ο μικρός όπως έγραψε η Μαρία – Νεφελή έχει το δικό της επίθετο ενώ δεν βαπτίστηκε Τιμόθεος όπως αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Άνθιμο Ανανιάδη πριν τον χωρισμό τους.

Δείτε επίσης Η Κλέλια Ρένεση μας αποκαλύπτει το όνομα του μωρού μέσα από μια συγκινητική εξομολόγηση.Θα λιώσετε

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη Μαρία Νεφέλη Γαζή: Έκανε τη βάπτιση του γιου της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη

Με πληροφορίες από altsantiri.gr

Close