Μάριος Παπαγεωργίου : Νέα στοιχεία με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν μέσα σε σπηλιά

Νέα δεδομένα προέκυψαν σχετικά  με τα οστά που είχαν εντοπιστεί σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια και την πιθανή σύνδεσή τους με τον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει πως η παλαιότητά των οστών που βρέθηκαν στη σπηλιά στα Δερβενοχώρια συμπίπτει χρονολογικά με τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σημείο και έτσι δεν μπορεί να είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό πως η χειροβομβίδα ήταν του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα πρόκειται για ενήλικο άντρα λευκής φυλής και από την παλαιότητα που εμφανίζουν τα οστά, χρονολογούνται είτε στην εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είτε του Εμφυλίου Πολέμου, μπορεί και προγενέστερα λόγω των συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας και ψύξης εντός του σπηλαίου, σε καμία περίπτωση όμως μεταγενέστερα.

Δείτε επίσης : Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί DNA για γενετικό έλεγχο με τη βάση εξαφανισμένων προσώπων. Τα αποτελέσματα όμως θεωρούνται από τώρα απίθανα, καθ’ως δεν υπάρχει βάση από εκείνη την εποχή και άρα είναι μάλλον πιθανό τα οστά να παραμείνουν χωρίς ταυτοποίηση.

Μάριος Παπαγεωργίου: «Εγώ το παιδί μου θέλω» λέει η μητέρα του στον Ε.Τ.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια ξεκινάει ουσιαστικά από το μηδέν, διότι ο “εγκέφαλος”, απ’ ό,τι προκύπτει, χρησιμοποίησε δύο ομάδες, δύο συμμορίες για να εκτελέσει τα σχέδιά του και αυτήν τη στιγμή αυτοί που καλούνται, τουλάχιστον οι έξι από αυτούς, έχουν άμεση σχέση με την ανθρωποκτονία και την αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου. Είναι άνθρωποι που έχουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον “εγκέφαλο”.

Δείτε επίσης : Συνελήφθη παιδεραστής την ώρα που προσπαθούσε να βάλει παιδί στο αυτοκίνητό του

Ο ένας εκ των γιων του είναι ο τελευταίος με τον οποίο μίλησε όντας ζωντανός ο Μάριος και πιστεύουμε ότι από εκεί μπορεί να προκύψουν πολλά στοιχεία. Σίγουρα οι δύο από τους οκτώ δεν έχουν την ίδια εμπλοκή που έχουν οι πρώτοι έξι», λέει στον «Ε.Τ.» της Κυριακής ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, κ. Νίκος Ρουσσόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close