Μαθητής δημοτικού κατέρρευσε την ώρα του μαθήματος

Μαθητής δημοτικού σχολείου στη Πάτρα έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα έντρομα μάτια των δασκάλων και συμμαθητών του

Ένα ιδιαίτερα αναπάντεχο περιστατικό θορύβησε τους δασκάλους και τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου στη Πάτρα, όταν μαθητής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Η κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη

Το πρωί της Τρίτης 05/03 , ένα αναπάντεχο περιστατικό σήμανε συναγερμό σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, όταν ένα παιδί υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δίκη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκλαιγε με λυγμούς για τον Αλέξη Κούγια -Ηταν ο προστάτης μου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί, προκαλώντας έντονη ανησυχία τόσο στους δασκάλους όσο και στους συμμαθητές του παιδιού. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Χαλκιδική : Έδιωξαν μαθήτρια από το σχολείο επειδή δεν χωρούσε στην τάξη

Τέμπη: Τα σημεία και η ώρα που θα γίνουν τα νέα συλλαλητήρια σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού παραμένει άγνωστη, ωστόσο, η έγκαιρη αντίδραση των εκπαιδευτικών και η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ συνέβαλαν στην ταχεία μεταφορά του για την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη ενημερωθεί και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της κατάστασης.