Μαύρη χήρα : Επικυρώθηκε η καταδίκη της σε θάνατο  – Δηλητηρίασε 3 συντρόφους της

Επικύρωσε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιαπωνίας  την θανατική καταδίκη της μαύρη χήρα μιας Γιαπωνέζας  η οποία  είχε σκοτώσει τρεις από τους συντρόφους της με δηλητήριο, για λόγους οικονομικούς .

Η απόφαση του ανώτατου δικαστικού σώματος της χώρας,  δεν επιδέχεται έφεσης, ελήφθη ύστερα από την απόρριψη προηγουμένης έφεσης το 2019  από τους  δικηγόρους της Σισάκο Κακέχι ετσι ωστε να ακυρωθεί  η καταδίκη της σε θάνατο, που γίνεται δια απαγχονισμού στην Ιαπωνία.

Η 74χρονη  κρίθηκε  ένοχη για τη δολοφονία τριών ανδρών. Ο ενας από αυτούς   ήταν σύζυγός της. Επίσης και για την απόπειρα δολοφονίας και  τέταρτου. Αξίζει να σημειωθεί  πως η  υπόθεση είχε συγκλονίσει την Ιαπωνία.

Δείτε επίσης : Τραγωδία στις Σέρρες: Πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε 5 παιδιά

Μαύρη χήρα : Επικυρώθηκε η καταδίκη της σε θάνατο – Δηλητηρίασε 3 συντρόφους της

Η ιστορία της Μαύρης  Χήρας

Η μαύρη χήρα χρησιμοποίησε κυάνιο και έτσι πήρε το όνομα όπως κάνει  και ενα είδος της αράχνης που τρώει τα αρσενικά αφού ζευγαρώσει.

Η Γιούκο Μιγιαζάκι πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου  είπε  ότι η θανατική ποινή είναι «αναπόφευκτη», δεδομένου ότι η «ποινική ευθύνη» της Σισάκι Κακέχι είναι «ιδιαιτέρως σοβαρή», σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

«Χρησιμοποίησε κυάνιο στους άνδρες αφού τους έκανε να πιστέψουν ότι θα ήταν μια σύντροφος διά βίου. Είναι ένα υπολογισμένο έγκλημα, που βασίζεται σε μια ισχυρή πρόθεση να σκοτώσει», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης : Γλυκά ΝεράΠατέρας Καρολάιν : Ξεριζώθηκε η καρδιά μου, θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη

Μαύρη χήρα : Επικυρώθηκε η καταδίκη της σε θάνατο – Δηλητηρίασε 3 συντρόφους της

Στην δίκη, οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι πάσχει από άνοια και έτσι   δεν μπορεί να θεωρηθεί ποινικά υπεύθυνη για τις πράξεις της.

Σκότωνε τους συντρόφους της Σύμφωνα με την εισαγγελία, αφού πρώτα  σιγουρευόταν πως την όριζαν κληρονόμο της περιουσίας τους αφού πεθάνουν.

 

Ο στόχος της ήταν κυρίως  ηλικιωμένοι ασθενείς, και μάλιστα γνώρισε κάποιους από   γραφεία συνοικεσίων και απαιτούσε τα θύματα της   να είναι πλούσιοι και άκληροι άνδρες.

Η Κακέχι Για πάνω από 10 χρόνια, είχε  συγκέντρωσε περιουσία άνω του ενός δισεκατομμυρίου γεν  υπό τη μορφή ασφάλειας ζωής, ακινήτων και τραπεζικών καταθέσεων, σύμφωνα με τον Τύπο. Παρόλα αυτά έχει χάσει αρκετή από την περιουσία της  σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις οπότε  και συνελήφθη το 2014.

Close