Με λεφτά φίλης βρήκαν τάφο για τον Μπάρκουλη - Το ξέσπασμα της κόρης του!

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να μην γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη. «Είναι ντροπή!», ξεσπά η κόρη του αείμνηστου ζεν πρεμιέ και αποκαλύπτει ότι βρήκαν χρήματα για τον τάφο από φιλικό τους πρόσωπο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η κηδεία του ηθοποιού, που «έσβησε» την Τρίτη, στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, σε ηλικία 80 ετών, λόγω μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας, θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 17:30, από το κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Η σύζυγός του, Μαίρη δημοσίευσε στο Facebook το κηδειόσημο, ενώ η κόρη του, Βίκυ, αποκάλυψε πως η τελευταία κατοικία του αείμνηστου πρωταγωνιστή βρέθηκε χάρη σε φιλικό τους πρόσωπο και ξέσπασε κατά εκείνων που δεν δέχθηκαν να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη.

2

«Είναι ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε! Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαρίας και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μιά γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», ανέφερε, στην εφημερίδα «Freddo», η Βίκυ.

Το ότι η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη δεν θα γίνει με χρήματα του Κράτους έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στα social media, οι χρήστες των οποίων διχάζονται για το αν έπρεπε ή όχι να κηδευτεί δημοσία δαπάνη. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η Πολιτεία έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του Ανδρέα Μπάρκουλη, όπως έχει συμβεί με άλλους καλλιτέχνες που «έφυγαν», ενώ άλλοι αντιτείνουν πως η οικονομική κατάσταση της χώρας δε «σηκώνει» τέτοιου είδους έξοδα.

star.gr

Close