ΣΚΑΪ: Αλλάζει ώρα το «Power of Love»!Τι ώρα θα προβάλλεται;;

Λίγο πριν την έναρξη του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, πρόσωπα του δυναμικού του διαμηνύουν μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής που σίγουρα θα ξαφνιάσει δυσάρεστα στο κοινό. Η εξέλιξη αυτή αφορά στην επιστροφή του «Power of Love». Μπορεί το trailer να είναι ήδη στον αέρα και να καλεί το κοινό να δηλώσει συμμετοχή προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στο «σπίτι της αγάπης», ωστόσο ΣΚΑΪ και Acun Medya έκριναν σωστό να δώσουν χώρο στο «My Style Rocks» και να μην «παίξουν» με δύο δυνατά ριάλιτι το ένα μετά το άλλο.

Δείτε ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δεν θα πιστεύετε ποια γνωστή ηθοποιός είναι η αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Το ριάλιτι αγάπης ήταν αρχικά προγραμματισμένο να προβάλλεται αμέσως μετά το «My Style Rocks», κάτι που ίσως δεν θα άφηνε χώρο για οτιδήποτε άλλο τις καθημερινές.

Δείτε ακόμα: Σημαντική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»: Ποια πρωταγωνίστρια μετακομίζει στο Epsilon;

Έτσι, το κανάλι προτίμησε να αφήσει το ριάλιτι της Μαρίας Μπακοδήμου για αργότερα, προσπαθώντας να «χτίσει» μια απογευματινή ζώνη που θα έχει λίγο απ’ όλα.

Δείτε ακόμα: «Έκλεισαν»: Αυτοί είναι οι νέοι πρωταγωνιστές της «Μουρμούρας»!

Το μόνο που μένει είναι να φτάσει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού όσον αφορά στο πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα της χειμερινής σεζόν.

Πηγή: dailymedia.gr

Close