Γιώργος Αγγελόπουλος: Έδωσε τα χέρια με τους συντελεστές του Τατουάζ-Δείτε φωτογραφίες

Τελικά ο ρόλος που ανέλαβε στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Το Τατουάζ» υπήρξε καθοριστικός όχι μόνο για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την προσωπική του ζωή αφού στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει και να ερωτευτεί τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει όλη τη ζωή.

Η γυναίκα λοιπόν που μονοπωλεί εδώ και λίγο καιρό την καρδιά του Ντάνου είναι η Δανάη Παππά! Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν για το τι πραγματικά έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Απρίλιος 2019: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Άλλωστε, μέχρι πρότινος, όλοι χρέωναν στη νεαρή και όμορφη ηθοποιό δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Μιχαήλ, ειδύλλιο που από την πρώτη στιγμή διέψευδαν τόσο η Δανάη όσο και ο Στέφανος, όμως κανείς δεν τους άκουγε. Και να που τώρα αποδεικνύεται περίτρανα πως όντως Μιχαήλ και Παππά δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο καλοί συνάδελφοι που μέσα από τη συνεργασία τους έγιναν δύο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Γιατί ο Ντάνος κατάφερε να σαγηνεύσει τη νεαρή ηθοποιό και να την κάνει να ερωτευτεί.

Μπορεί Ντάνος και Δανάη να μην έχουν κοινές ερωτικές σκηνές στο σίριαλ που σύντομα, όπως ανακοινώθηκε, φτάνει στο τέλος του, όμως τούς αρκεί προφανώς που συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα, αν και όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους ώστε να μην δίνουν τροφή για σχόλια.

Δείτε επίσης Παρελθόν η Παπαγεωργίου-Ερωτευμένος με 20χρονο μοντέλο ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Βόμβα μεγατόνων!!! Με ποια πρωταγωνίστρια του Τατουαζ έχει σχέση ο Ντάνος Βόμβα μεγατόνων!!! Με ποια πρωταγωνίστρια του Τατουαζ έχει σχέση ο Ντάνος Βόμβα μεγατόνων!!! Με ποια πρωταγωνίστρια του Τατουαζ έχει σχέση ο Ντάνος Βόμβα μεγατόνων!!! Με ποια πρωταγωνίστρια του Τατουαζ έχει σχέση ο Ντάνος

Τι λέτε; Ταιριάζουν ως ζευγάρι; Μάλλον μόνο στη φαντασία μας αφού πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που ανήκει στα… fake news ένεκα της ημέρας! Καλή Πρωταπριλιά και προσέξτε μην την ξαναπατήσετε σήμερα!

Μη σχολιασετε κατω απο το αρθρο οτι ειναι πρωταπριλιατικο να την πατησουν και αλλοι χιχιιχι

Photo via google

Close