Μια εξομολόγηση που συγκλονίζει «Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο ο σύντροφός μου. Μου είπε ότι θέλει γυναίκα δίπλα του που να έχει στήθος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» άφησε άφωνη την Ελεονώρα Μελέτη και τους τηλεθεατές με όσα αποκάλυψε. Εξομολογήθηκε πως ο σύντροφός της την παράτησε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο…

Δείτε επίσης ΕΟΦ: Ανακαλεί 31 επικίνδυνα καλλυντικά! Δείτε τη λίστα με τα προϊόντα

«Είχα δύσκολο καρκίνο, επιθετικό, μεταστατικό, στάδιο 3. Αυτός ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει όσο περνούσε ο καιρός.

Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ. Χρειάστηκα χρόνο για να το συλλάβω. Εκείνο το διάστημα είχα μία σχέση 5 ετών. Στην αρχή ήταν σοκ και για αυτόν. Δε το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά. Δεν τα κατάφερε να μείνει μαζί μου. Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο. Δεν τον κατηγορώ.

Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα δίπλα του που να έχει στήθος. Ήταν αρκετά πειστικό επιχείρημα. Με πείραξε πολύ. Με πλήγωσε πολύ. Όταν χάνεις το στήθος σου το πρώτο που χάνεις είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς σου. Και μετά χάνεις και τον σύντροφό σου. Βλακεία για το τώρα έχω πολύ καλύτερο στήθος, αν είχε μείνει. Η διπλή μαστεκτομή ήταν μονόδρομος.

Δείτε επίσης Η Κατερίνα Στικούδη με ένα αποκαλυπτικό μαγιό μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί», δήλωσε η Μαρία Σατραζέμη που έγινε γνωστή μέσα από διαφημίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=obalV6TaQLQ

Με πληροφορίες από zappit.gr & altsantiri.gr

Close