Μια στιγμή ανέτρεψε μια ζωή: Ραγίζει καρδιές η τραγική ιστορία του 24χρονου Άγγελου Λαδά

Ο νεαρός βρήκε νικητής στη μάχη του με το θάνατο και τώρα παλεύει για την αποκατάστασή του, αφού είναι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι

Μια αλυσίδα τραγικών συμπτώσεων και μόλις μια στιγμή ήταν αρκετά για να ανατραπεί δραματικά η ζωή του 24χρονου, σήμερα, Άγγελου Λαδά και της οικογένειάς του. Ο νεαρός άνδρας χτυπήθηκε από το ρεύμα και βρέθηκε στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου. Κέρδισε μεν, τη μάχη για τη ζωή, με τίμημα, ωστόσο βαριά εγκεφαλική βλάβη. Τώρα παλεύει για την αποκατάστασή του έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του νοσηλευόμενος στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» στην Λάρισα.

Η δραματική ανατροπή στη ζωή του Άγγελου Λαδά ήρθε το μεσημέρι της 9ης Μάη του 2015 και τίποτα δεν την προμήνυε: Ο Άγγελος υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν βγήκε να πλύνει κάτι πράγματα στην αυλή του σπιτιού που έμενε με την κοπέλα του.

Ο νεαρός από το Βαρθολομιό ζούσε με την κοπέλα το στην Νέα Ιωνία στην Αθήνα όπου σπούδαζε θερμοϋδραυλικός , και παράλληλα εργαζόταν τα απογεύματα σε ένα πρατήριο – φούρνο προκειμένου να μην επιβαρύνει οικονομικά την οικογένεια του.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close