«Μην αρχίζεις τη Mουρμούρα»:Πότε είναι η πρεμιέρα; Τι θα δούμε;

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, του 6ου κύκλου. Τι θα δούμε;

Στο επεισόδιο 1 του 6ου κύκλου της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα δούμε την Ελένη Γερασιμίδου στο Guest εμφάνιση να υποδύεται την Ελπινίκη. Ο Ηλίας, με τη βοήθεια της μητέρας του της Ελπινίκης, ψάχνουν για σπίτι στον νέο τόπο διαμονής του, στον Πύργο.

Το διαμέρισμα που βρίσκουν τα έχει όλα: κεντρική θέρμανση, λίγα κοινόχρηστα, και μια σπιτονοικοκυρά που, όπως φαίνεται, βλέπει τον Ηλία ως κάτι παραπάνω από έναν απλό νοικάρη…

Δείτε ακόμα: Νέες Αφίξεις στην Μουρμούρα: Ποιά πρόσωπα μπαίνουν στην σειρά;

Μετά από την πρόταση γάμου, η Βέλη περιμένει τον Άγγελο να γυρίσει από τη Δανία και να επιμένει ακόμα να παντρευτούν. Όμως εκείνος επιστρέφει αλλαγμένος, χαλαρός και… με μουστάκι.

Η Ξένια γίνεται διευθύντρια στο σχολείο, αλλά για κακή τύχη του Μπάμπη γίνεται διευθύντρια και στο σπίτι. Ο Μπάμπης όμως δεν τα σηκώνει αυτά.

Η Βούλα κατηγορεί τον Μηνά πως δεν έχει φαντασία. Αυτό που «ζει» όμως εκείνος με τους δυο τους ήρωες βγαλμένους από ταινία του εξήντα, την διαψεύδει…

Δείτε ακόμα :Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο πραγματικός λόγος που παράτησε τη «Μουρμούρα»..

Στο επεισόδιο 2 του 6ου κύκλου της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα δούμε πως ο Παναγιώτης ζητά από το Μπάμπη το χέρι της μάνας του. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

Μια ξαφνική αλλαγή αφήνει την Βέλη εκτός νηπιαγωγείου. Πλέον απελπισμένη ψάχνει για δουλειά και ο Άγγελος ψάχνει τρόπους να τη βοηθήσει…

Δείτε ακόμα: Ο ALPHA «χτυπά» με νέα Μουρμούρα – Αυτός είναι ο τίτλος της!

Ο Μηνάς έχει την αίσθηση πως κάποιος τον παρακολουθεί. Η Βούλα τον κοροϊδεύει μέχρι που ανακαλύπτει ένα drone που γυροφέρνει το σπίτι τους…

Η σπιτονοικοκυρά του Ηλία, η Καίτη, έχει το συνήθειο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι με την άνεσή της. Ο Ηλίας προσπαθεί να την κρατήσει μακριά, όμως η Καίτη έχει αποκτήσει έναν σύμμαχο: την Ελπινίκη.

Στο επεισόδιο αυτό θα παίξουν και οι:

Guests: Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφία), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (κα. Σοφία), Ερρίκος Λίτσης (κος Παναγιώτης)

Close