Μήνυση από την οικογένεια για τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Παντελή Παντελίδη

Η οικογένεια του τραγουδιστή καταγγέλλει πως άγνωστος χειρίζεται τους προσωπικούς του λογαριασμούς μετά το θάνατό του – Υποψίες πως κάποιος έκλεψε τους κωδικούς του, πιθανώς από το κινητό του τηλέφωνο που χάθηκε κατά το τροχαίο

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε χθες το βράδυ ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, εκ μέρους της οικογένειάς του. Η υπόθεση αφορά στους λογαριασμούς που διατηρούσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής στα κοινωνικά δίκτυα, το facebook και το Instagram, οι οποίοι εξακολουθούν να ανανεώνονται, αν και όχι με νέες αναρτήσεις, μετά τον θάνατό του, χωρίς η οικογένεια να γνωρίζει ποιος το κάνει.

Χθες το βράδυ, στις 21:00, όπως μετέδωσε το κανάλι «Ε», ο αδερφός του τραγουδιστή πέρασε την είσοδο της ΓΑΔΑ μαζί με τον δικηγόρο του, Πέτρο Καϊμακάμη και κατατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος γιατί πιθανώς κάποιοι έχουν υποκλέψει τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό κάποιος να έχει στην κατοχή του το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο και να έχει έτσι πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή κάποιος να έχει χακάρει τους κωδικούς του.

πηγη:protothema

Close