Μητέρα αυτοκτόνησε όταν έχασε την επιμέλεια των παιδιών της!

Μητέρα αυτοκτόνησε όταν έχασε την επιμέλεια των παιδιών της!

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η Emma Thomas όταν έμαθε ότι έχασε την επιμέλεια των δύο της παιδιών ενώ το τρίτο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η 28χρονη μητέρα από τη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο του σπιτιού της λίγες εβδομάδες αφότου οι κοινωνικές υπηρεσίες έδωσαν οριστικά την επιμέλεια των δύο εκ των τριών παιδιών της στον πρώην σύντροφό της.

Λίγες μόνο ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η Emma πόσταρε το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook: «Τελείωσα. Θέλατε τα παιδιά μου, τα πήρατε. Δεν θα νιώσετε την αγάπη τους όπως εγώ. Δεν αντέχω άλλο, γεια».

Μάλιστα, η 28χρονη είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει πριν μερικές βδομάδες κόβοντας τους καρπούς της και καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Τα δύο παιδιά που της πήραν η Emma τα είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της. Ο γάμος τους έληξε και εκείνη μετακόμισε παίρνοντας τα παιδιά μαζί της.

Έναν χρόνο μετά, γνώρισε τον Lee Walsh, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, που υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια στο συκώτι και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το έχει περάσει στο νοσοκομείο. Εκείνος την βρήκε νεκρή στον κήπο του σπιτιού της. Είχε πάει σπίτι της να δει πώς είναι μετά από έναν καβγά που είχαν.

Η αδερφή της Emma, Ellen Price, είπε, σύμφωνα με την Mirror, πως τον Νοέμβριο του 2015 οι κοινωνικές υπηρεσίες έδωσαν προσωρινά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της -ηλικίας 9 και 5 ετών- στον πρώην σύντροφό της στο Μπλάκπουλ, ενώ η ίδια φρόντιζε για το άρρωστο μωρό της.

Το χτύπημα για την Emma ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες πριν θέσει τέρμα στη ζωή της, όταν έμαθε πως ο πρώην σύντροφός της πήρε οριστικά την επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Από τότε άρχισε να παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια των δύο παιδιών της αλλά και το στρες με το άρρωστο μωρό της, στο πλευρό του οποίου βρισκόταν συνεχώς. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αδερφή τη είπε ότι η σχέση της με τον Walsh είχε προβλήματα και μάλιστα είχαν υπάρξει «βίαια περιστατικά».

newsbeast.gr

Close