Μητέρα Άννυ: Μακάρι να υπήρχε βαρύτερη τιμωρία για τους δολοφόνους του παιδιού μου

Η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα μίλησε στο protothema.gr λίγο μετά την αποφυλάκισή της την Τετάρτη – «Οι περισσότερες συγκρατούμενες μου στον Κορυδαλλό πίστευαν ότι είμαι ένοχη

«Μακάρι να υπήρχε βαρύτερη τιμωρία για τους δολοφόνους του παιδιού μου». Αυτά ηταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της τετράχρονης Άννυ, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης αποφυλακίστηκε απο τις φυλακές Κορυδαλλού και μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr.

Η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα η οποία αποφυλακίστηκε μετά από περίπου 17 μήνες πίσω από τα κάγκελα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού δήλωσε, πάντως, ευχαριστημένη από τις ποινές που επιβλήθηκαν στον σύντροφό της και βιολογικό πατέρα του παιδιού της αλλά και το φίλο του.

«Νομίζω οτι η δικαιοσύνη έπραξε το σωστό όσον αφορά το Σάββα και το Νικολαι. Μακάρι να υπήρχε ακόμα βαρύτερη ποινή για τους δολοφόνους του παιδιού μου» λέει στο protothema.gr η Μπορίσοβα και συνεχίζοντας προσθέτει: «Όσον αφορά εμένα δεν είμαι ευχαριστημένη. Ο δικηγόρος μου Σταύρος Γεωργίου άσκησε έφεση επί της απόφασης, γιατί δεν θέλω να με ακολουθεί παντα το στίγμα της μητέρας που ήξερε για τη δολοφονία του παιδιού της. Το ζήτημα ειναι πλέον ηθικό».

«Μακάρι να υπήρχε βαρύτερη τιμωρία για τους δολοφόνους του παιδιού μου».

Η Μπορισοβα, παρέμεινε στις φυλακές για περίπου 17 μήνες, ενώ τα μεροκάματα που έκανε στο σωφρονιστικό κατάστημα αντιστοιχούν σε έκτιση ποινής επιπλέον ενός έτους. Έτσι ακόμα και αν η εξαετής ποινή που της επιβλήθηκε δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα θα αποφυλακίζονταν και πάλι σε περίπου δύο εβδομάδες καθώς θα είχε εκτίσει τα 2/5 της κράτησης που προβλέπει ο νόμος.

Όσον αφορά τις ημέρες και τις νύχτες της μέσα στη φυλακή η Βουλγάρα αναφέρει ότι ήταν δύσκολα, καθώς λίγες ητάν οι συγκρατούμενές της που πίστεψαν ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία της μονάκριβης κόρης της. «Καταρχάς ήμουν σε καθεστώς προστασίας, ενω εμένα στην ίδια πτέρυγα με τις μωρομανες και τις ανήλικες. Λίγες ήταν οι γυναίκες που μου στάθηκαν μέσα στις φυλακές. Οι περισσότερες πίστευαν οτι ήμουν ενοχή».

Τις επόμενες ημέρες η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα θα φιλοξενηθεί σε σπίτι φιλικού της προσώπου ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα στην Ελλαδα θα έρθει κι ο αδερφός της με τον οποίο σχεδιάζει να νοικιάσει μαζί σπίτι προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρουν και κάποια δουλειά.

Σημειώνεται ότι στη Ντιμιτρινα έχουν επιβληθεί και οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης της εξόδου απο τη χώρα.

 

Close