Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου  : Το αγόρι μου είναι αθώο, θα βγει η αλήθεια – Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – Βίντεο

Στα μαχαίρια εξακολουθούν να βρίσκονται οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον πατέρα της Καρολάιν για την επιμέλεια της εγγονής τους με την μητέρα του κατηγορούμενου να αναφέρει πως το παιδί της είναι αθώο .

Μετά τους ισχυρισμούς του Ντέιβιντ Κράουτς για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο. Ο γυναικοκτόνος πιστεύει ότι έχει βρει ένα νομικό «παραθυράκι» για να βγει σε λιγότερα από τα προβλεπόμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ Κράουτς «καρφώνει» τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέγοντας πως πιστεύει ότι ο γιος της είναι αθώος και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι χωρίς δικηγόρο και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά από… μανιακή μελέτη νομικών, βρήκε το άρθρο 84 περί ελαφρυντικών καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο ελαφρυντικό αναγνωρίστηκε στους κρατούμενους των φυλακών μετά την αναθεώρηση του 2019 και πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στοχεύει σε αναβολές του Εφετείου σύμφωνα με το nassosblog.gr για να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυλακή δείχνοντας άριστη διαγωγή.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr , η δικηγόροι των Κράουτς γνωρίζουν την στρατηγική του Αναγνωστόπουλου και έχουν καταθέσει αίτημα για επίσπευση του Εφετείου

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το αγόρι μου είναι αθώο»

«Ένας παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση της Γεωργίας, της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητά του. Τα λόγια της προς εμένα, τη μοναδική φορά που της μίλησα, ήταν “το αγόρι μου είναι αθώο, θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια”», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close