Μητέρα βρέθηκε στο κενό όταν ξεκόλλησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού!

Μητέρα βρέθηκε στο κενό όταν ξεκόλλησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού!

Ένα απρόβλεπτο ατύχημα λίγο έλειψε να της κοστίσει την ζωή. Ο λόγος για μια 36χρονη μητέρα στην Κομοτηνή. Στηρίχθηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού στον πρώτο όροφο, αυτά ξεκόλλησαν και βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων. Το πώς και γιατί δεν έγινε γνωστό. Υπήρξε όμως άμεση κινητοποίηση.

Η  νέα γυναίκα ως πολυτραυματίας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου διαγνώστηκαν ποικίλες κακώσεις. Κάταγμα στο πόδι, στην σπονδυλική στήλη, υποσκληρίδειο αιμάτωμα, αιμορραγίες στον εγκέφαλο, κάταγμα στο χέρι, την κλείδα κ.α. Οι γιατροί  έπεσαν αμέσως επάνω της να σταθεροποιήσουν τις βλάβες στον θώρακα, το κυκλοφοριακό και να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην πανεπιστημιακή κλινική Αλεξανδρούπολης.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού την συνόδευαν οι γιατροί Σοφία Παπαναστασίου και Χασάν Γιασάρ. Χρήζει και νευροχειρουργικής αντιμετώπισης για βλάβες που έχει και δεν συνιστούν ένα απλό ορθοπεδικό περιστατικό. Οι ευχές συνοδεύουν την 36χρονη για να γίνει καλά και να επιστρέψει στην οικογένειά της αρτιμελής.
xronos

 

Close