Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος:  Δεν υπάρχει γυναίκα να βι@ζεται χωρίς να το θέλει

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος αναφέρει  πως δεν μπορεί να γεννηθεί παιδί από βι@σμό αφού θα  πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση

Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να κάθεται να βιάζεται χωρίς να το θέλει, μην τρελαθούμε κιόλας». Σοκάρει με την άποψη που εξέφρασε στην τηλεόραση ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος σχολιάζοντας την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου κατά των αμβλώσεων. Υποστήριξε σύμφωνα με το reader.gr πως δεν μπορεί να γεννηθεί παιδί από βιασμό καθώς πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση, όταν όμως ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ όπου φιλοξενήθηκε για το αν θα πρέπει να γεννιέται ένα παιδί που έχει προέλθει από βιασμό ήταν ξεκάθαρος. «Να γεννηθεί και μετά να υπάρχει κάποια πρόνοια…» είπε.

Δείτε επίσης : ΕΟΦ: Ο ΕΟΦ αποσύρει άμεσα αυτό το προϊόν

Ο ίδιος έδειξε να μην έχει διαχωρίσει τη μη συναινετική συνεύρεση δύο ανθρώπων καθώς είπε ακόμη προς τους συνομιλητές του πως «Εσείς αντιλαμβάνεστε ότι μια γυναίκα κάθεται και βιάζεται και μένει έγκυος;» και συνέχισε: «Δεν γίνεται έτσι σύλλιψις, χρειάζεται συμμετοχή στο έρωτα και των δύο. Δεν μπορεί αλλιώς. Μπορεί να είμαι καλόγερος, παπάς, αλλά τα ξέρω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close