Μωρό κατάπιε ανοιχτή παραμάνα στον Βόλο

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου ομάδα παιδοχειρουργών χρησιμοποίησε μια ειδική ενδοσκοπική συσκευή για να κλείσουν την παραμάνα μέσα στον οισοφάγο και να την τραβήξουν έξω χωρίς να κινδυνεύσει το παιδί

Ώρες αγωνίας πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ένα ζευγάρι στο Βόλο, όταν διαπίστωσε ότι το ηλικίας μόλις επτά μηνών βρέφος τους είχε καταπιεί (!) την μικρή παραμάνα στην οποία του είχαν περάσει μια γαλάζια χάντρα για το κακό μάτι! Αμέσως ξεκίνησε ένα πραγματικό θρίλερ, που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη.

Ο μικρός Μιχάλης διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου τον εξέτασαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και διαπίστωσαν ότι η παραμάνα ήταν ανοιχτή και είχε σκαλώσει στον οισοφάγο του βρέφους! Όπως είπαν στους αναστατωμένους γονείς, δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν την επέμβαση που απαιτούνταν και αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του μωρού στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το protothema.gr. το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου ομάδα παιδοχειρουργών χρησιμοποίησε μια ειδική ενδοσκοπική συσκευή για να κλείσουν την παραμάνα μέσα στον οισοφάγο και να την τραβήξουν έξω χωρίς να κινδυνεύσει το παιδί, το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Close