Μοσχάτο: Άφαντη η σύζυγος του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε κρεμασμένος – Εξαγριωμένοι επενδυτές είχαν δείρει τον λογιστή -Για χρήματα που είχε κλέψει η σύζυγός του

Νέες πληροφορίες για το σοκαριστικό έγκλημα στο Μοσχάτο βλέπουν  στο φως της δημοσιότητας.

Ο 50χρονος είχε πει πριν χάσει τη ζωή του, πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που είχαν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους.

Μια από τους πελάτες ήταν και η 47χρονη η οποία ήταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου και ομολόγησε τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του.

Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε η κόρη της, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή», προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Δείτε επίσης : Γλυκά νερά : Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Κράουτς

Η 47χρονη και ο 50χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν.

Τι υποστηρίζει η 47χρονη

Η 47χρονη έχει πει πως πήγε στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει σύμφωνα με το pronews.gr . Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Δείτε επίσης : Συναγερμός για την ανάσα του δράκου : Επικίνδυνο παιδικό σνακ, με υγρό άζωτο που σκοτώνει

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο.

Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close