Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πατέρας για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει σύντομα ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης. Σύμφωνα με δύο διαφορετικά ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής, που μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνει μπαμπάς.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Freddo”, o Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαρία Δελόγκα, δεν έχουν ακόμα δημοσίως και ανοιχτά παραδεχθεί την εγκυμοσύνη της χορεύτριας, εντούτοις, ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να γίνει πατέρας.

Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο fthis.gr, η σύντροφός του και χορεύτρια, Μαρία Δελόγκα διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με λεχθέντα από το άμεσο περιβάλλον του ζευγαριού.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που για κανέναν από τους δύο ο γάμος δεν αποτελεί προτεραιότητα, παρόλο που η σχέση τους βρίσκεται στα καλύτερά της! Ο τραγουδιστής αυτό το διάστημα διανύει μια πολύ παραγωγική φάση, καθώς ετοιμάζει την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ, ενώ η Μαρία Δελόγκα φέρεται να περνά αρκετές ώρες της ημέρας στο πλευρό του.

https://Madata.gr

Close