Βελβεντό Κοζάνης: Αυτή είναι η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών που αγνοείται

Οι παιδικοί φίλοι της 37χρονης Ανθής Λινάρδου μίλησαν στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» για την αδικοχαμένη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που σκότωσε ο άνδρας της το Σάββατο το βράδυ.

Συγκλονισμένη είναι η κολλητή της Ανθής, Μαρία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η καλύτερή της φίλη δεν υπάρχει πια και έφυγε από την ζωή με αυτό τον φρικτό τρόπο. Μάλιστα είπε ότι την ημέρα των Θεοφανίων την πέρασαν μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ είχε μιλήσει μαζί της το Σάββατο το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν την σκοτώσει ο άνδρας της.

«Ήμασταν φίλες από το σχολείο, χαθήκαμε κάποια χρόνια όσο σπούδαζε στην Κοζάνη και μετά από 5 χρόνια ξαναβρεθήκαμε. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν το Σάββατο το μεσημέρι.

Ήταν λίγο πεσμένη αλλά ήταν δυνατή, δεν με φόβιζε δηλαδή κάτι. Με το σύζυγό της αντιμετώπιζε προβλήματα. Είχε γκρίνια, μουρμούρα. Τα πρώτα χρόνια ήταν καλά. Δεν πίστευα ποτέ αυτή την εξέλιξη. Εμείς την Τετάρτη πίναμε όλοι μαζί καφέ με τις οικογένειές μας. Τρώγαμε γλυκά, πίναμε καφέδες και μετά από δυο μέρες να την σκοτώσει; Είναι αδιανόητο. Μου είχε πει ότι είχε αποφασίσει να χωρίσει και του το είχε ανακοινώσει. Όμως εμένα δεν μου είχε πει ότι ήταν στα άμεσα σχέδια της. Στα άμεσα σχέδια της ήταν να βρει μια δουλειά».

Ο Παναγιώτης είναι ο παιδικός φίλος της Ανθής, την γνωρίζει από το δημοτικό και μίλησε για εκείνη και για τον χαρακτήρα της:

«Μιλάγαμε δυο-τρεις φορές την βδομάδα στο facebook γιατί είχαμε και οι δυο πολλές δουλειές. Η Ανθή ήταν ένας άνθρωπος που δεν καθότανε. Αυτό την είχε απογοητεύσει κιόλας όταν έσπασε το πόδι της γιατί δεν μπορούσε να δεχθεί ότι είχε εγκλωβιστεί σε έναν καναπέ. Μιλάγαμε αργά το βράδυ συνήθως με μηνύματα στο facebook. Δεν πέρναγε καλά η Ανθή. Ένιωθε ότι δεν την σέβεται ο άνδρας της.

Είχανε προβλήματα, όμως ήταν εκεί γιατί αγάπαγε την οικογένειά της. Είχε αρχές, με τρία παιδιά να σηκωθεί να φύγει να πάει που; Είχε και οικονομικά προβλήματα, γιατί και δεν πηγαίνανε καλά εκεί με την παραγωγή και είχε προβλήματα με τα πεθερικά της. Έλεγαν: «Ήρθε τώρα η Αθηναία να μας ξεσηκώσει». Αισθανόταν μόνη. Ήταν ένα παιδί που έδινε τα πάντα για τους φίλους της. Ήταν ένας άνθρωπος που κράταγε πολλά πράγματα μέσα του και το μυαλό του ήταν πώς να βοηθήσει, πώς να στηρίξει. Ήταν ένας άγγελος. Εμένα δεν μου είχε πει ότι θα χωρίσει αλλά μου είχε πει ότι θα κάνει πράγματα που θα φτιάξουν την ζωή της προς το καλύτερο. Και προφανώς ο άνδρας της δεν το δέχτηκε αυτό. Ξέσπαγε η Ανθή, μπορεί να κουρευόταν λίγο περίεργα γιατί της την έδινε».

«Με την Ανθή ήμασταν συμπαίκτες στο κίνγκ μπόξινγκ αλλά δεν μου είχε πει τι περνούσε γιατί ήταν κλειστός χαρακτήρας. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχε προβλήματα στο σπίτι της» είπε ο Νεκτάριος, ο οποίος ήταν συμπαίκτης της στην ομάδα του κίνγκ μπόξινγκ.

Δείτε εδώ όλα τα σχετικά αρθρα με την υπόθεση της Ανθής

Close