Ναυπακτία:  Άγρια άλογα ποδοπάτησαν 17χρονο 19χρονη

Ναυπακτία: Σοκαριστικό ατύχημα συνέβη όταν άγρια άλογα που κατεβαίνουν από το βουνό ποδοπάτησαν  17χρονο και  19χρονη.  

Πρωτοφανές ατύχημα στην Ναυπακτία, όταν δύο νεαρά παιδιά, ένας 17χρονος και μια 19χρονη που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, συγκρούστηκαν με άγρια άλογα που κατέβαιναν από το βουνό και ποδοπατήθηκαν. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ο 17χρονος μάλιστα νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στην εντατική στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά, Λευτέρης Μπαλωμένος, μιλώντας στο MEGA, «μίλησα με το θείο του 17χρονου. Ήταν στα Γιάννενα, και ήταν η πρώτη μέρα που μίλησε το παιδί σύμφωνα με το newsbomb.gr . Τον αποσωλήνωσαν και τώρα μας είπαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αρχίζει να συνέρχεται σιγά – σιγά. Είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Αλλά οι δικοί του λένε ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Κουλουμπής

«Τα παιδιά πήγαιναν βόλτα στην παραλία. Τα άλογα κατεβαίνουν από το βουνό, και βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία. Έχουν εξοικειωθεί με τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό. Καμία υπηρεσία δε μας έδινε λύση εδώ και χρόνια. Πριν 3-4 μήνες μάθαμε ότι θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει ο κ. Αμυράς. Δε μας αφήνουν να τα πειράξουμε γιατί λένε ότι είναι άγρια πανίδα» συνέχισε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close