Νάξος: Δειτε το παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο σπίτι του νησιού – Βίντεο

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά  και πολλοί είναι εκείνοι που στολίζουν  τα σπίτια τους. Ένα από τους πιο παραμυθένια και γιορτινά στολισμένα σπίτια βρίσκεται στο νησί της  Νάξου.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Νάξο, με μεράκι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με εκατοντάδες στολίδια να έχουν δώσει ένα διαφορετικό χρώμα, όχι μόνο στο ίδιο το σπίτι, αλλά και στη γειτονιά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που σταματούν να το θαυμάσουν και να το φωτογραφήσουν τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Δείτε επίσης : Χριστούγεννα 2022: 32 ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα σε δασκάλες

Όπως τόνισαν οι ιδιοκτήτες όλα τα στολίδια, εκτός φυσικά από τα λαμπάκια, είναι χειροποίητα σύμφωνα με το newsit.gr , δεν είναι τίποτα αγορασμένο, έτοιμο. Και αυτό είναι κάτι που το κάνει πιο εντυπωσιακό.

«Τα Χριστούγεννα για εμάς είναι ξεχωριστά. Προσπαθούμε να στολίσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται το σπίτι μας, γιατί μας αρέσει πολύ. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο για τον στολισμό, αλλά αυτό αρέσει στα παιδιά μας και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους!», τόνισαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

 

Close