Νέα Φιλαδέλφεια – 18χρονη μπέιμπι σίτερ:  Μου είπε βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι

Νέα Φιλαδέλφεια : Συγκλονίζουν  τα λόγια της 18χρονης μπέιμπι σίτερ η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον 31 χρονο .Σοκαριστική περιγραφή της 18χρονης.    

«Αυτή την στιγμή δεν νοιώθω τίποτα, γενικά δεν νοιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης» λέει στον ΑΝΤ1 η 18χρονη μπέιμπι σίτερ που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ότι φαίνεται και από τα μηνύματα φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», προσθέτει.

«Αυτή την στιγμή δεν νοιώθω τίποτα, γενικά δεν νοιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης. Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ότι φαίνεται και από τα μηνύματα φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η 18χρονη.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα πέταξε με δύναμη το μωρό στην κούνια -Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει.

«Ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι»
Και πρόσθεσε:«Όταν ανέβηκα πάνω στην αρχή μιλάγαμε, τον ρωτούσα πράγματα για το παιδί. Μου έλεγε τις ώρες και πως θα κοιμάται, μετά από λίγο μου είπε πάμε να σου δείξω το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Μέσα στο δωμάτιο δεν είχε κούνια, τίποτα που να θύμιζε παιδικό δωμάτιο, μόνο ένα λούτρινο μονόκερο. Ήταν απλά ένα διπλό κρεβάτι…»

Εμφανώς σοκαρισμένη η 18χρονη συνεχίζει την περιγραφή για τον εφιάλτη που έζησε. «Μετά πήγαμε προς στο σαλόνι, έκλεισε το φως του δωματίου ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι. Μόλις το είδα έπαθα σοκ. Το μόνο που του είπα είναι “μην μου κάνεις κακό”. Μου είπε “δεν θα σε πειράξω”.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις-Ανοιχτός και ο ασφυκτικός θάνατος

Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο μου είπε με αυστηρό ύφος βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο προσπάθησα να σπρώξω και μου άρπαξε το κινητό που κρατούσα στο άλλο χέρι. Μετά με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε μην φωνάξεις, άμα φωνάξεις σε σκότωσα», προσθέτει σύμφωνα με το newsit.gr .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close