Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ο ένας νεκρός

Νέα Σμύρνη: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την εν ψυχρώ εκτέλεση μέσα σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης την ώρα που ήταν γεμάτο το μαγαζί.

Σοκαρισμένη είναι η Νέα Σμύρνη, και όχι μόνο, από την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανθρώπων με πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια, σε ώρα κιόλας που ήταν γεμάτη από κόσμο.

Το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά.

Δείτε ακόμη Έγκλημα πάθους στο Μαρούσι : Ο πατέρας της 17χρονης σπάει την σιωπή του

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο δράστης βρισκόταν πίσω από κάποια δέντρα που ήταν μπροστά στην καφετέρια. Καθώς γενικά στο σημείο είχε πολύ κόσμο, αυτό δε μπορούσε να κινήσει υποψίες και κάλλιστα μπορούσε να παριστάνει κάποιον που απλά έκανε τη βόλτα του.

Ξαφνικά μπήκε στο μαγαζί και έριξε 7 πυροβολισμούς μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με κινήσεις που δείχνουν επαγγελματία του είδους. Ο 41χρονος σκοτώθηκε ακαριαία με 3 ή 4 πυροβολισμούς και ο 44χρονος κατέληξε αργότερα.

Η 35χρονη πιθανότατα δέχτηκε την τελευταία σφαίρα, η οποία την πέτυχε στην κοιλιά. Και όλα αυτά μέσα σε μια κατάμεστη καφετέρια, σύμφωνα με το newsit, και ενώ ακριβώς μπροστά της βρίσκεται παιδική χαρά.

Ο «εισπράκτορας»

Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτό δείχνει και η μαφιόζικη εκτέλεση των θυμάτων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας νεκρός ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας».

Δείτε ακόμη Αυτή η μαμά μάλλον το παρακάνε με τη φάρσα στο παιδί της: Κάποιος να το σώσει – Βίντεο

Κι αυτό γιατί φέρεται να εισέπραττε τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο που συμμετείχε. Και οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και πιθανότατα εμπλέκονταν υποθέσεις ναρκωτικών.

Close