Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 4χρονου Φοίβου; Επικοινώνησε με φίλο του στην Αλβανία ο πατέρας του [video]

Για 9η ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 4χρονου Φοίβου, τον οποίο φέρεται να άρπαξε ο πατέρας του μετά τη δολοφονία της μητέρας του στη Χαλκιδική…
Το πρωί, εντοπίστηκε μία κηρήθρα που ήταν πεταμένη σε ένα θάμνο, κοντά στην περιοχή που έχει το μελίσσι του ο 33χρονος πατέρας του Φοίβου. Είναι η ίδια περιοχή, στην οποία είχε εντοπιστεί την Κυριακή και η μηχανή του πατέρα. Εικάζεται ότι μπορεί μαζί με το παιδί να έφαγαν το μέλι από αυτή την κηρήθρα και στη συνέχεια να την πέταξαν στο θάμνο.

Μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στον φίλο του στην Αλβανία – Του είπε ότι θα τα πουν εκεί…

Σημαντική είναι η μαρτυρία του φίλου του 33χρονου πατέρα, ο οποίος ζει στην Αλβανία και όπως είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο φερόμενος ως δράστης επικοινώνησε μαζί του μετά το έγκλημα! Μάλιστα, φέρεται να του είπε ότι … θα τα πουν στην Αλβανία!

“Δύο φορές με πήρε τηλέφωνο, μου είπε να τον βοηθήσω. Του είπα: τι έγινε; Δεν μου είπε στο τηλέφωνο… ” είπε ο φίλος του 33χρονου στην εκπομπή, ο οποίος ήδη έχει καταθέσει στην αλβανική αστυνομία και οι αστυνομικοί εκεί, έχουν ελέγξει το κινητό του τηλέφωνο.

Η οικογένειά του λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα

Έκκληση να παραδοθεί ο γιος της, έκανε μέσω της εκπομπής η μητέρα του 33χρονου ενώ ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε και ο αδερφός του.

Δείτε τα video:

 

Δείτε εδώ όλες τις νέες ειδήσεις

Close