Νέος θάνατος παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο :   Το ξέχασαν για 14 ώρες

Νέα τραγωδία με ένα παιδί  μόλις 2 ετών να χάνει τη ζωή αφού το ξέχασαν  οι γονείς του  μέσα σε αυτοκίνητο.

Ο Christopher και η Kathreen γύρισαν στο σπίτι τους στην Φλόριντα αργά το βράδυ. Άφησαν τα δυο παιδιά τους, 4 και 2 ετών, κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο να κοιμούνται στο πίσω κάθισμα, μπήκαν στο σπίτι τους και πήγαν για ύπνο.

Το πρωί σηκώθηκαν, όμως δεν έψαξαν τα παιδιά. Όσο περνούσε η ώρα, η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο γινόταν όλο και πιο ανυπόφορη. Το 4χρονο αγόρι κατάφερε να βγει μόνο του από το αυτοκίνητο, όμως το 2χρονο κοριτσάκι έμεινε κλειδωμένο στο όχημα για 14 ώρες.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη (24/5/2023 ) στην Αττική

Στο σπίτι κλήθηκε οι αρχές , και ο πρώτος αστυνομικός, που έφτασε στο σημείο δύο λεπτά αργότερα, βρήκε μια γυναίκα να κρατά το 2χρονο κοριτσάκι που δεν είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή, όμως ήταν αργά.

O 32χρονος πατέρας και η 23χρονη μητέρα συνελήφθησαν σύμφωνα με το nassosblog.gr  , ενώ ο 4χρονος γιος τους είναι στα χέρια της Πρόνοιας. Στους γονείς ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα και το ζευγάρι δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close