Νίκος Τσουμάνης: Για αυτοκτονία μιλάει η ΕΛΑΣ  -Γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει  με tire up

Ο Νίκος Τσουμάνης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΛΑΣ αυτοκτόνησε .Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην παραλία της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη μέσα στο αυτοκίνητό του.   

Στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης στην παραλία της Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη είναι αυτοκτονία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ότι ήταν θάνατος από πνιγμό. Ο Νίκος Τσουμάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, έβαλε ένα tire up στον λαιμό του, το έσφιξε, λιποθύμησε και πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή.

Αυτά τα tire up, όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, «δεν σου δίνουν περιθώριο επιστροφής».

 

Δείτε επίσης : Mad Clip: Σοβαρό τροχαίο για φίλο του  Δίνει μάχη στην εντατική (Βίντεο)

Χαρακτηριστικό της σιγουριάς την οποία εκφράζουν οι αρχές ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοκτονίας είναι το γεγονός ότι την έρευνα δεν την έχει πλέον η Ασφάλεια αλλά το τμήμα Τάξης κάτι που δείχνει ότι έχει αποκλειστεί από τις αρχές το ενδεχόμενο εγκλήματος. Αστυνομικοί της ασφάλειας σύμφωνα με το newsbomb.gr πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης αλλά όταν διαπίστωσαν ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία την υπόθεση ανέλαβαν οι συνάδελφοί τους από το Τμήμα Τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη, τον οποίο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, βρέθηκε και άλλα σακουλάκια με tire up στη θέση του συνοδηγού.

Νίκος Τσουμάνης: Για αυτοκτονία μιλάει η ΕΛΑΣ -Γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει με tire up

Δείτε επίσης : Τραγωδία: Μητέρα έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του 19χρονου γιου της

Κατά τις ίδιες πηγές ο Νίκος Τσουμάνης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που τον προβλημάτιζαν εδώ και καιρό, όφειλε χρήματα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονίας οι αυτόχειρες αφήνουν ένα κείμενο εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close