Ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Δαφνί! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Η πιο απρόσμενη είδηση έσκασε σήμερα, κατά την οποία ο ηθοποιός Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Δαφνί για θέματα υγείας. Τι αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε, και τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του;

Ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso πως νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, με αφορμή κάποιες παθολογικές εξετάσεις στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί και όχι εξαιτίας ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, όπως γράφτηκε.

«Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας. Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί μάλιστα που έλεγξαν τις εξετάσεις μου μου είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών», αποκαλύπτει ο Ερρίκος Πετιλόν στην εφημερίδα.

 Δείτε επίσης Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει που γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη και ανατρέπει όλα όσα ξέραμε

Όσον αφορά τις εξαρτήσεις: «Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα με τα ναρκωτικά. Υπήρχαν δυσκολίες, όμως τέλειωσα. Δεν σας κρύβω ότι είχα μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να βγω από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Και σε αυτό με βοήθησε η σύντροφός μου, η Θεοδώρα».

Με πληροφορίες από tlife.gr

Photo via Protothema

Close