Ο Γιάννης έφυγε πάνω στο χειρουργείο στα 26 του χρόνια

Θλίψη στην Καλαμάτα καθώς έφυγε  πάνω στο χειρουργείο ο Γιάννης Τύρος που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Έφυγε από τη ζωή στα 26 του χρόνια ο Γιάννης Τύρος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σοβαρό χειρουργείο για τη βελτίωση της υγείας του. Η δυσάρεστη είδηση βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας.

Ο Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35μ. Με το χειρουργείο ήλπιζε ότι θα έφευγε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος κι επιτέλους θα σταματούσε να πονάει και θα μπορούσε να αναπνέει εύκολα, κερδίζοντας έτσι μια ευκαιρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιάννης έφυγε πάνω στο χειρουργείο στα 26 του χρόνια

Ο 26χρονος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στην έκκληση του ίδιου και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχαν προσφέρει από το υστέρημά τους χρήματα, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο.

Την Τετάρτη (2/11), ο Γιάννης μπήκε στο χειρουργείο σύμφωνα με το dikaiologitika.gr που πίστευε ότι θα του άνοιγε την πόρτα μιας νέας ζωής. Οι γιατροί του είχαν μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που υπήρχαν και την επικινδυνότητα. Ο 26χρονος άντεξε για εννέα ολόκληρες ώρες κι έδινε τη μάχη του μαζί με τους γιατρούς του. Όμως η καρδιά του τον πρόδωσε, υπέστη ανακοπή και κατέληξε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Δείτε επίσης : Έφυγε απο την ζωή παιδί 1,5 έτους απο σπάνιο στέλεχος πνευμονιόκοκκου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

 

Close