Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πηγαίνει συχνά στο Νοσοκομείο Παίδων και επισκέπτεται άρρωστα παιδάκια επειδή τον ζητούν

«Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό» λέει μια παροιμία και αυτό είναι που κάνει εδώ και καιρό ο Ντάνος!

Νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»… πρόδωσε την επίσκεψη του περσινού νικητή του «Survivor» εκεί, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram: «Ενας αληθινός άνθρωπος που προσφέρει έργο αφιλοκερδώς, χωρίς να το γνωρίζουν τα ΜΜΕ» έγραψε στη λεζάντα η οποία συνόδευσε την δημοσίευσή της.

Δείτε ακόμα: Το τατουάζ: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα ;– Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Οπως γνωστοποιήθηκε, ο Ντάνος επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο -την τελευταία φορά, μάλιστα, ακούγεται πως μπήκε και στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου-, γιατί τον ζητούν τα παιδιά, ωστόσο προσπαθεί να κρατά την κοινωνική δράση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Παίδων τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με τον συμπαίκτη του από το reality επιβίωσης Γιάννη Σπαλιάρα, και ένιωσε βαθιά συγκινημένος. Λίγες μέρες μετά, και πάλι οι δυο τους ξαναπήγαν εκεί για να δουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούσαν.

Δείτε ακόμα :Η συγκινητική ιστορία της Αλεξάνδρας: μία αγωνίστρια 23 εβδομάδων

Και τότε ήταν που ο Ντάνος αποφάσισε να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά τα οποία βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, στα δωμάτια των νοσοκομείων, με τον τρόπο που μπορεί: να τα επισκέπτεται, να μιλάει και να παίζει μαζί τους. Και το έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα, μόνο που από επιλογή φροντίζει η εν λόγω κίνησή του να μην παίρνει δημοσιότητα.

Δείτε ακόμα: Η συγκινητική ιστορία της Σταυρούλας: ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΗΜΕΡΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΠΟΝΤΟΥΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πηγαίνει συχνά στο Νοσοκομείο Παίδων και επισκέπτεται άρρωστα παιδάκια επειδή τον ζητούνΟ Γιώργος Αγγελόπουλος πηγαίνει συχνά στο Νοσοκομείο Παίδων και επισκέπτεται άρρωστα παιδάκια επειδή τον ζητούν

Πηγή: diaforetiko
Close