Ο Κώστας Ζέμπερης στην θέα του δολοφόνου της κόρης του βγήκε εκτός εαυτού .video

Κόλαση στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την ώρα της μεταφοράς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη – Εκτός εαυτού ο πατέρας της όρμησε εναντίον του ζητώντας να δει το πρόσωπο του δολοφόνου – Μιλώντας στους δημοσιογράφους ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής – Ο δράστης φυγαδεύτηκε μέσα στο κτίριο 9 προκειμένου να γλιτώσει από την οργή πολιτών που ήταν εκεί
Την οργή του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη αλλά και όσων βρίσκονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων έζησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη μεταφέρθηκε στις 11 το πρωί στο κτίριο 9 της οδού Ευελπίδων.

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω!»

Εκεί ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, Κώστας Ζέμπερης έτρεξε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις φωνάζοντας «Πείτε μου ποιος είναι να τον σκοτώσω! Ποιός είναι! Μου σκότωσες το παιδί!»

Ο Κώστας Ζέμπερης στην θέα του δολοφόνου της κόρης του βγήκε εκτός εαυτού και την ώρα που τον μετέφεραν οι αστυνομικοί, φώναζε συνέχεια «αλήτη! αλήτη!»

Πολίτες επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

Και πολίτες ξέσπασαν κατά του 58χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της 32χρόνης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια. Οι πολίτες επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, φωνάζοντας: «Αλήτη έφαγες το κοριτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε».

«Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Εχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν οι πολίτες.

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Να επανέλθει η θανατική ποινή

Εμφανώς ταραγμένος, ο Γιάννης Ζέμπερης μίλησε στους δημοσιογράφους. Αυτό που είπε, είναι ότι επιθυμεί να επανέλθει η θανατική ποινή. «Αυτά τα υποκείμενα, δεν είναι ούτε για μέσα ούτε για έξω. Να επανέλθει η θανατική ποινή», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Πηγή: newsit.gr

Close