Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο απάντησαν 300 χορευτές στο bullying που δέχθηκε ο πρίγκιπας George για το μπαλέτο

Η αντίδραση μίας δημοσιογράφου ήταν ο λόγος που 300 χορευτές στάθηκαν διπλα στον πρίγκιπα George, και τον ενθάρρυναν για την αγάπη του για το μπαλέτο! Μία πράξη συλλογική που έκανε το γύρω του κόσμου, και έδωσε το πιο όμορφο μήνυμα όχι μόνο στον νεαρό διάδοχο, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Εκατοντάδες χορευτές μπαλέτου απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να συγκεντρωθεί στην Times Square στη Νέα Υόρκη με τα εξής μηνύματα: #metutu και «Boys Dance Too». Η αφορμή; Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και κατηγορήθηκε για bullying καθώς χλεύασε τον πρίγκιπα George και την αγάπη του για το μπαλέτο.

Δείτε το απόσπασμα με τον χλευασμό της δημοσιογράφου:

Την απάντηση στην παρουσιάστρια διοργάνωσε ο διάσημος αμερικανός χορευτής Travis Wall. Με τη δράση αυτή, οι συμμετέχοντες θέλησαν να δείξουν στήριξη σε όλους τους άντρες χορευτές που μπορεί να δέχονται κριτική για την επιλογή τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I love Dance! We got together this morning outside @goodmorningamerica to celebrate our community! The world needs more dance! Here are some moments captured by my favorite photographer @murphymade ! #boysdancetoo #ballet #goodmorningamerica #dance #balletclass

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travis Wall (@traviswall) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

300 dancers showed up for a ballet class this morning in Times Square. Getting to teach young men and women and getting to share stories was one of the most beautiful mornings I’ve ever had! I love our dance community!!! #voicesheard #ballet #boysdancetoo #ilovedance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travis Wall (@traviswall) στις

Μετά την κατακραυγή, η παρουσιάστρια ζήτησε συγνώμη. Στο Instagram έγραψε:

«Την ειλικρινή μου συγνώμη για ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανα χθες. Από το μπαλέτο αλλά και όλα όσα θέλει να κάνει κανείς για να ανακαλύψει την ζωή, λέω τολμήστε το. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να ακολουθούμε τα πάθη σας. Να τολμάτε και να αγαπάτε κάθε στιγμή από αυτά που κάνετε».

Εκτός όμως από το μήνυμα αυτό, ζήτησε συγνώμη και μέσω της εκπομπής της.

«Τα θαλάσσωσα. Ήταν ηλίθιο και λυπάμαι βαθύτατα, έχω μιλήσει με πολλά μέλη της κοινότητας χορού τις τελευταίες ημέρες. Το μάθημα που πήρα είναι πως οι λέξεις πληγώνουν, αλλά το σχόλιό μου ήταν αναίσθητο και σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη προσωπικά και για εσάς που ήρθατε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε και να μου μάθετε. Λυπάμαι πραγματικά».

Μην ακούς κανέναν. Ακολούθησε τον δρόμο που ορίζουν τα όνειρα και η καρδιά σου. Οι φωνές θα είναι πολλές αλλά εσύ μην παρεκκλίνεις του στόχου σου, μόνο τότε θα είσαι ευτυχισμένη και πλήρης.

 

 

Close