Οι γονείς του νόμιζαν πως είναι νεκρός κι εκείνος πήγε στην κηδεία του!

Έκπληξη προκαλεί ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη στο χωριό Santa Teresa στην Παραγουάη, όπου ένας 20χρονος νέος μόλις επέστρεψε σπίτι του αντίκρισε τους γονείς του να θρηνούν για το θάνατό του.

Ο Juan Ramón Alfonso Penayo εθεάθη την τελευταία φορά την περασμένη Πέμπτη όταν έφυγε από το σπίτι του στα σύνορα με τη Βραζιλία με άγνωστο προορισμό.

Η περιοχή δεν έχει την καλύτερη φήμη, ενώ σε αυτή κινούνται πολλοί διακινητές ναρκωτικών και κακοποιοί. Ως εκ τούτου, είναι λογικό οι γονείς του νεαρού να ανησύχησαν πως κάτι κακό του είχε συμβεί.

Πείστηκαν πως το παιδί τους είναι νεκρό όταν η αστυνομία εντόπισε ένα απανθρακωμένο πτώμα το οποίο φυσικά δεν μπορούσε να αναγνωριστεί.

Οι δύο άνθρωποι ενημερώθηκαν από τις αρχές, έσπευσαν στο νεκροτομείο και λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η σορός, θεώρησαν πως ανήκε στο γιο τους.

Ο Juan Ramón όμως ήταν ζωντανός, ενώ όπως αναφέρει το BBC, δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του για μια εβδομάδα.

Κανείς δεν γνωρίζει τι έκανε ο νεαρός τις μέρες που έλειπε. Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα οργανωμένου εγκλήματος, Candido Figueredo, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως ο 20χρονος είχε φύγει από το σπίτι την περασμένη Πέμπτη και από τότε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Close