«Ορέστης»: Σοκάρει η κυνικότητα του serial killer! “Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι”

“Σκότωσα και άλλες. Να πάτε να βρείτε που είναι” είπε σε δυο ανακριτές ο “Ορέστης”. Τα δυο πρόσωπα του serial killer της Κύπρου στο μικροσκόπιο της Σκότλαντ Γιαρντ. Η “ερωτευμένη Λίσα” και γιατί δεν την πείραξε ο κατά συρροή δολοφόνος. Ευθύνες στην αστυνομία για ελλειπή διερεύνηση της υπόθεσης.

Με λόγια ανατριχιαστικά, προκλητικά και απόκοσμα ο “Ορέστης” απευθύνεται στους αξιωματικούς τς Αστυνομίας ομολογώντας με το σταγονόμετρο και μονίμως σε ύφος που κινείται ανάμεσα στον κυνισμό και τη νοσηρότητα τους φόνους που διέπραξε: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι».

click4more
Κύπρος – «Ορέστης»: Βίαζε 19χρονη και το βιντεοσκοπούσε στο κινητό! Νέες αποκαλύψεις…
Οι απεχθείς λέξεις εκφέρονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews τη στιγμή που οι νεκροψίες -η μία μετά την άλλη- αποκαλύπτουν πως ο διεστραμμένος ίλαρχος δολοφονούσε τα θύματά του ενίοτε και με κεφαλοκλείδωμα, Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στη Realnews, «τη Μ. Πέμπτη, και ενώ ο «Ορέστης που στη διαδικτυακή εφαρμογή των γνωριμιών εμφανιζόταν ως γοητευτικός εργένης, είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δυο ανακριτές και τους είπε “ σκότωσα και άλλες. Να πάτε να βρείτε που είναι”. Πράγματι από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.

«Να Βρεθεi ζωντανό το μωρό μου»
Η πρώτη σορός που ταυτοποιήθηκε ανήκει στην Μαίρη Ρόουζ Τιμπούρτσιο. Η σορός είχε εντοπιστεί σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό την Κυριακή 14 Απριλίου. Ο “Ορέστης”ομολόγησε τότε και την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του θύματος Σιέρα, η οποία ωστόσο, δεν έχει ανευρεθεί ακόμα, γεγονός που γεννά ελπίδες στον πατέρα της. Ο Αντριάν Σεουκαλιαiκ, πρώην σύντροφος της Μαίρη Ρόουζ και πατέρας της Σιέρα, εκφράζει στην «R» την οδύνη του και την αδυναμία του να αποδειcθεί την πραγματικότητα: «Εγώ θέλω να βρεθεί το μωρό μου ζωντανό. Μακάρι να βρεθεί το παιδί μου. Η τελευταία φορά που είδα το κοριτσάκι μου ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν το είχε η μητέρα μου στην…

Δείτε περισσότερα στο newsit.gr

Close