Χώρισαν  Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου – Η Επίσημη ανακοίνωση

Χώρισαν ο Κρατερός Κατσούλης και ή Κατερίνα Καραβάτου μετά από δέκα χρόνια εγγάμου βίου. Η Επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο, από το δικηγόρο τους.

Η Επίσημη ανακοίνωση από το δικηγόρο για τον χωρισμό

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη»

Γιατί χώρισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης;

Δείτε ακόμη Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Μπίνας

Να πούμε πως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011 , και έχουν δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Γιατί χώρισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης;

η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει γιατί χώρισε το ζευγάρι των αγαπημένων παρουσιαστών. Κουτσομπολιά από το χώρο λένε, πως οι εντάσεις που μεταφέρονταν στο σπίτι ήταν μεγάλες, λόγο του ότι το ζευγάρι ήταν όλη  μέρα μαζί στην δουλειά και έπρεπε να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις. Αλλά και πάλι όλα αυτά είναι εικασίες από τρίτους .

Close