«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Είχα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό… Ήρθε στη συναυλία και μου ζήτησε συγγνώμη»

“Πήγα τις προάλλες για συναυλία στην Κύπρο και δεν θα το πιστέψετε. Αυτός ο στρατιώτης που είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, ήρθε στη συναυλία, ήρθε και μου μίλησε και μου ζήτησε συγγνώμη”.
«Η σιωπή δεν είναι χρυσός» είναι ένα μουσικοθεατρικό έργο για το bullying, το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα, που επικεντρώνεται στην εξομολόγηση ενός αγοριού για όλα όσα έζησε στην προσπάθειά του να κυνηγήσει το όνειρό του. Δημιουργός της παράστασης είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος σόκαρε με την εξομολόγησή του:

Δείτε επίσης: Ξέρατε ότι το να ακούτε ανθρώπους που παραπονιούνται όλη την ώρα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή και την ψυχολογία σας

«Αν δεν είχα τους γονείς μου μπορεί να οδηγούμουν σε πολύ άσχημα… Ήταν ένα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό που ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν και ψυχολογική και σωματική και λεκτική βία, ένας συνδυασμός πραγμάτων που με γονάτισε. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί από εκεί και πέρα αποφάσισα ότι θα μιλήσω, θα καταγγείλω και κατάφερα και νίκησα. Τη στιγμή που το κατήγγειλα, όλα αυτά άλλαξαν. Πήγα τις προάλλες για συναυλία στην Κύπρο και δεν θα το πιστέψετε. Αυτός ο στρατιώτης που είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, ήρθε στη συναυλία, ήρθε και μου μίλησε και μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πούμε, ότι δεν είναι αργά για να μετανιώσουμε και να διορθώσουμε πράγματα που έχουν συμβεί, όσο σκληρό και αν είναι.

Σοκαρισμένοι οι συντελεστές στο Πρωινό από αυτή την καταγγελία, ανέφεραν ότι ουσιαστικά μιλάμε για ένα έγκλημα.

Πηγή: zappit.gr
Close