Σοκ: Παιδί 4 μηνών κατάπιε μπαταρία & πέθανε από αιμορραγία

Ένα παιδί 4 μηνών κατάπιε μπαταρία και πέθανε από αιμορραγία! Μία ιστορία που έκανε τον γύρο του κόσμου και σόκαρε όσους την διάβασαν ή την άκουσαν ήταν η είδηση πως ένα παιδί μόλις 4 μηνών, κατάπιε μπαταρία και πέθανε από αιμορραγία.

Δείτε ακόμα Στο νοσοκομείο 8χρονη με αλλεργικό σοκ: Κρίσιμες ώρες για το παιδί

Μάλιστα το παιδί είχε γονείς νοσηλευτές. Η είδηση φυσικά και μας σόκαρε. Θα πρέπει οι γονείς να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τα αντικείμενα που έχουν πρόσβαση τα παιδιά μας μέσα στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω: 

Το παιδί λοιπόν ήταν μόλις 4 μηνών όταν κατάπιε μία μπαταρία η οποία για τέσσερις μέρες έκαιγε τον οισοφάγο, τα έντερα και τις αορτές του παιδιού. Προκάλεσε λοιπόν ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γονείς του μπορεί να ήταν νοσηλευτές όμως υπέθεσαν ότι ο μικρός είχε πάθει κάποιου άλλου είδους μόλυνση.

Κάποια μόλυνση που προκαλούσε αιμορραγία στην μύτη αλλά και υψηλό πυρετό. Μετά από μερικές μέρες το παιδί ξεκίνησε να φτύνει αίμα και τελικά έχασε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρει η Daily Mail. Οι γονείς του, ξεκίνησαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο πατέρας του, έκανε μαλάξεις στο άτυχο παιδάκι ενώ η μητέρα του, του έδινε το φιλί της ζωής. Όμως δυστυχώς, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Ο μικρός ο οποίος ονομαζόταν Johnathan Huff άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αφού κατάπιε την μπαταρία, χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες όπου το παιδί θα μπορούσε να είχε σωθεί, όμως οι γονείς του δεν κατάλαβαν τον κίνδυνο και δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Η αυτοψία έδειξε ότι το παιδί κατάπιε μπαταρία με την μητέρα του να πιστεύει ότι ήταν μπαταρία που προερχόταν από μία συσκευή εντοπισμού κλειδιών.

Αυτήν την συσκευή οι γονείς του την φύλαγαν σε έναν πάγκο. Μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό οι γονείς του ξεκίνησαν καμπάνια ενημέρωσης προς τους υπόλοιπους γονείς. Η καμπάνια θέλει να προειδοποιήσει τους γονείς να φυλάνε τις μπαταρίες σε απομακρυσμένο σημείο και να σφραγίζουν τα είδη που περιέχουν μπαταρίες με σελοτέιπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close