Παiδόφiλος Iερέας με HIV που βiaσε 30 παιδιά σκύβει μπροστά στο ιερό και παίρνει άφεση αμαρτιών

Ένας παidόφιλος ιερέας με HIV, ο οποίος παραδέχτηκε ότι βίασε 30 νεαρά κοrίτsια ηλικιών 5 με 10 ετών, έλαβε …άφεση αμαρτιών από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και δεν θα του ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Δείτε ακομα:Σοκ! Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη

Ο ιερέας Jose Ataulfo Garcia αθωώθηκε από όλα του τα εγκλήματα από τον Αρχιεπίσκοπο του Μεξικού καθώς ομολόγησε ότι κακοποίησε σεxουαλiκa δεκάδες κοrίτσia στην πόλη Oaxaca.

Δείτε ακόμα: Αυτές οι Τρεις αδερφές σκότωσαν τον πατέρα τους μετά από χρόνια κακοποίησης και βασανιστηρίων

Ούτε το κράτος του Μεξικού, ούτε οποιαδήποτε άλλη οργάνωση έχει μιλήσει σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενδεχομένως εξαιτίας του σεβασμού προς την Εκκλησία. Πέρα από αυτό, το εν λόγω θρησκευτικό ίδρυμα έχει ιδιαίτερη επιρροή στους Μεξικανικούς θεσμούς: από όλα τα θύματα, μόνο 2 τόλμησαν να καταγγείλουν επίσημα την κακοποίηση. Μία από τις μητέρες των θυμάτων έγραψε ένα γράμμα στον Πάπα ζητώντας να του μιλήσει, ωστόσο το Βατικανό της απάντησε ότι το «ζήτημα θεωρείται λήξαν.»

Δείτε ακόμα: Σοκάρει ο πατέρας που άφησε έγκυο την κόρη του στην Άμφισσα: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα»

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έχει μεγάλη ιστορία παiδοφiλίaς σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και των ΗΠΑ. Έτσι ωστόσο, στέλνει το μήνυμα πως φροντίζει πιο πολύ για την προστασία του κακοποιού παρά για την προστασία των θυμάτων.

Οι σκέψεις σας;

Πηγή: diaforetiko
Close