Ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε την λήξης της απεργίας πείνας και τους καλεί όλους σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για να γιορτάσουν την μεγάλη νίκη
Ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης, 7 Οκτωβρίου, ότι σταματά την απεργία πείνας που έκανε για 23 ημέρες, αφού όλα όσα αιτήθηκε, έγιναν δεκτά.
Όπως ανέφερε μάλιστα ο ίδιος, ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά του και ο κόσμος χειροκρότησε τον αγώνα του.
Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του, αναφέροντας πως «η αγάπη και η στήριξη του κόσμου» ήταν καθοριστική. Αν και σταματά την απεργία, δήλωσε πως θα παραμείνει στο Σύνταγμα, καθώς «ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τέλους».
Παράλληλα, κάλεσε σε συγκέντρωση σήμερα στις 18:30 στην πλατεία Συντάγματος, για να «γιορτάσουν μαζί αυτή τη μεγάλη νίκη». Η σύζυγός του ευχαρίστησε τον Θεό και «τα αγγελάκια που έδωσαν φως και δύναμη» σε αυτή τη δοκιμασία.
Όπως δήλωσε: «Αυτός ο άνθρωπος εδώ μετά από 23 μέρες να είναι όρθιος. Καταφέραμε ως κοινωνία μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».