Πάσχα 2017: Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία (ΧΑΡΤΕΣ)

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα, αν και την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να έχουμε βροχές ενώ ευνοείται και η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα μέρα με τη μέρα μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ
Στη νότια Ελλάδα αραιές συννεφιές κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα για κάποιες λασποσταγόνες κυρίως από το απόγευμα και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα λιακάδα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες συννεφιές κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Ευνοείται η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στη νότια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ κυρίως στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, πρόσκαιρα στη θάλασσα Κυθήρων πιθανόν 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 εως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 εως 21 βαθμούς και τέλος στα νησιά του Αιγαίου από 7 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Δέιτε περισσότερα στο apithano.gr

Close