Πατέρας 16χρονου Ρομά: Αν αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό θα κάνω στο παιδί του ό,τι έκανε στο δικό μου

Πατέρας 16χρονου Ρομά: Αν αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό θα κάνω στο παιδί του ό,τι έκανε στο δικό μου-Λίγα κάναμε μετά θα γίνουν πιο πολλά πράγματα και άσχημα αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου 

Νέες δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που δίνει μάχη για την ζωή του μετά τον πυροβολισμό από αστυνομικό στην καταδίωξη της Θεσσαλονίκης, απειλώντας με βεντέτα αν ο 34χρονος άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ αφεθεί ελεύθερος.

«Λίγα κάναμε μετά θα γίνουν πιο πολλά πράγματα και άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω και εγώ που θα φτάσουμε», είπε αρχικά ο πατέρας του 16χρονου στο Mega.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο (10/12/2022 ) στην Αττική

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει δυο παιδιά αυτός. Εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του, μόνο αν με πάρει ο θεός… Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι΄ αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα το κάνω στο παιδί του».

Φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από τον αστυνομικό έφερε στο «φως» το Newsbeast.

Οι εικόνες δείχνουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος και το οποίο έχει προσκρούσει στον τοίχο σπιτιού μετά τους δυο πυροβολισμούς του αστυνομικού.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η κατάληξη της πορείας της σφαίρας η οποία χτύπησε στο πίσω τζάμι του αγροτικού οχήματος και τραυμάτισε σοβαρά τον 16χρονο στο κεφάλι.

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σημειώνεται πως στην κατάθεσή του ο αστυνομικός περιέγραψε από τη δική του πλευρά τι συνέβη το βράδυ της καταδίωξης και πώς πυροβόλησε σύμφωνα με το  newsbeast.gr δύο φορές προς το όχημα του 16χρονου Ρομά.

 

 

Close