Πατέρας Συγκλονίζει: Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου

Έχει γίνει γνωστή σε όλο το  διαδίκτυο η δραματική φράση ενός πατέρα που ζητά από  υπάλληλο της ΔΕΗ να μην του κόψουν το ρεύμα μέχρι να τελειώσει το μάθημα το παιδί του.

Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου…

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει μία συγκλονιστική είδηση από οικισμό της Ροδόπης. Πατέρας ζήτησε από τον υπάλληλο της ΔΕΗ σύμφωνα με το topnews.gr να μην του κόψουν το ρεύμα την ώρα που το παιδί του έκανε μάθημα.

Δείτε επίσης : Σοκ σε τηλεκπαίδευση: Έβριζε τον καθηγητή την ώρα του μαθήματος

Την είδηση γνωστοποίησε ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Όλοι απορούν πώς, εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και καραντίνας, δίδονται εντολές για διακοπή της ρευματοδότησης σε νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των λογαριασμών τους.

 

Να αναφέρουμε ότι, ευτυχώς, με τη συνδρομή συνανθρώπων τελικά συγκεντρώθηκε το αναγκαίο ποσό και αποφεύχθηκε – για την ώρα – η διακοπή του ρεύματος.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του κ. Παιδαράκη:

“Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”.

Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!”.

Close