Πάτρα: Απασφάλισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος-Σκληρή απάντηση  σε Κούγια- Πισπιρίγκου

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Κούγιας είχε προαναγγείλει προσφυγή κατά του πρώην δικηγόρου της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου για παράνομη δημοσιοποίηση καταθέσεων από τη νέα δικογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου φωτογραφίζοντας τον ως την πηγή της διαρροής .

Τι απαντά ο Όθωνας Παπαδόπουλος

Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα το από 23-9-2022 περιεχόμενο του δελτίου τύπου του σημερινού υπερασπιστή της πρώην εντολέως μου κ. Πισπιρίγκου και επ’αυτού έχω να δηλώσω τα εξής:
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι μετά την ανάληψη της υπεράσπισης της κατηγορουμένης από άλλο δικηγόρο, ακολουθείται συστηματικά η τακτική της διακίνησης έγγραφων επιστολών που φέρουν τον χαρακτήρα «δελτίων τύπου», που περιλαμβάνουν ανελλιπώς έμμεσες αναφορές στους «προηγούμενους δικηγόρους που έχουν χειριστεί την υπόθεση».

Στα πλαίσια της ανωτέρω μεθόδευσης στο τελευταίο δελτίο τύπου επιχειρείται από τον νέο συνήγορο της κ. Πισπιρίγκου μία άνανδρη συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, με την οποία κατηγορούμαι ευθέως ότι, ούτε λίγο-ούτε πολύ, ενήργησα βλαπτικά για τα συμφέροντά της.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Θρίλερ- Αλέξης Κούγιας κατά Οθωνα Παπαδόπουλου με εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η συμπεριφορά αυτή έρχεται ως συνέχεια του πεντάμηνου αγώνα που έδωσα για την προβολή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης, ασκώντας με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα το ιερό έργο της υπεράσπισης, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τόσο την προσωπική και οικογενειακή μου ηρεμία, όσο και την προσωπική μου υγεία.

Για χρονικό διάστημα πέντε μηνών, στο πιο δύσκολο χρονικό στάδιο της διαδικασίας σε βάρος της κ. Πισπιρίγκου, δεχόμουν πρωτοφανείς επιθέσεις σε ΜΜΕ ως συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, όντας ο μόνος που την στήριζε με σθένος στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μου και του όρκου που έχω δώσει και βρέθηκα επανειλημμένως στην δύσκολη θέση να μου παρουσιάζονται από δημοσιογράφους, ζωντανά στον αέρα, στοιχεία και έγγραφα της δικογραφίας που αποτελούσαν προϊόντα διαρροής.

Δείτε επίσης : Πάτρα Εισαγγελέας για Ρούλα Πισπιρίγκου : Η Τζωρτζίνα δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των γιατρών

Τήρησα κατά γράμμα τις διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί λήψης αντιγράφων της δικογραφίας μόνον μία φορά ανά 30 ημέρες, γεγονός που αποδεικνύεται από τις έγγραφες αιτήσεις μου, που μπορεί να αναγνώσει όποιος έχει μελετήσει την δικογραφία, αλλά μπορεί να επιβεβαιωθεί και από την ίδια την, διενεργούσα την Ανάκριση, δικαστική λειτουργό.

Η επίμονη τήρηση των κανόνων της Ποινικής Δικονομίας από μέρους μου έφτασε να γίνεται και αντικείμενο χλευασμού όταν, σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού δέχθηκα το ηθικά και νομικά απαράδεκτο σχόλιο ότι «όταν πάρετε και εσείς στα χέρια σας τα έγγραφα που ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, τότε θα σας ξανακαλέσουμε για να τα σχολιάσετε».

Δείτε επίσης : Πάτρα: Δειτε το σπίτι κόλαση της Πισπιρίγκου  Τα στοιχεία φωτιά που την καίνε

Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό παραμένει αναρτημένο δημόσια στο διαδίκτυο και είχε προκαλέσει τότε την άμεση επέμβαση της κ. Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που παρήγγειλε την διενέργεια σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close