Πάτρα: Αυτός είναι ο λόγος για το «ξήλωμα» της ηγεσίας του Ανθρωποκτονιών

Πάτρα: Τι σημαίνει το «ξήλωμα» της ηγεσίας του τμήματος των Ανθρωποκτονιών και του τμήματος εκβιαστών

Μυστήριο με τις μετακινήσεις της ηγεσίας του Ανθρωποκτονιών

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η είδηση των έκτακτων μετακινήσεων ανώτατων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Πρόκειται για τους διοικητή και υποδιοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνο Χασιώτη και Θεόδωρο Θεοδώρου, αντίστοιχα, καθώς και τον διοικητή του Τμήματος Εκβιαστών, Νικόλαο Νταβαρίνο.

Πάτρα-Μάνος-Ρούλα

Δείτε ακόμη Φως στο τούνελ: Πάτρα- Όλες οι σοκαριστικές εξελίξεις (Βίντεο)

Μέχρι αργά το βράδυ το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν είχε προβεί στην έκδοση ανακοίνωσης των προσώπων που θα τους διαδεχθούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η απομάκρυνση των «3» γίνεται για υπηρεσιακούς λόγους.

Το «ξήλωμα» των έμπειρων αξιωματικών προκαλεί αίσθηση αφενός γιατί γίνεται ένα μήνα μετά τις κρίσεις της ΕΛΑΣ και αφετέρου γιατί πρόκειται εκ των ικανότερων στελεχών που διαθέτει το Σώμα που χειρίστηκαν και «δούλευαν» σοβαρές υποθέσεις.

Γλυκά-Νερά-Καρολάιν-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η απομόνωση του Μάνου Δασκαλάκη

Το Ανθρωποκτονιών τη δολοφονία της 21χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με δράστη τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και τελευταία την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οσο για το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε υποθέσεις απαγωγών, αλλά και το πρόσφατο συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Σκαφτούρου.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πέτρος Κουσουλός  Πάτρα : Πρόβα με το 166 έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μια ημέρα πριν πεθάνει η Ίριδα Βίντεο

Οι αλλαγές στην ηγεσία του Ανθρωποκτονιών σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δεν σχετίζονται με χειρισμούς ή διαρροές αναφορικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξέλιξη ωστόσο που εκτιμάται πως θα επιφέρει καθυστερήσεις, σύμφωνα με το pelop.gr, καθώς θα απαιτηθεί χρόνος για την ενημέρωση των ερευνών των νέων επικεφαλής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close