Πάτρα εξελίξεις: Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας και οι γνώσεις της μητέρας στα φάρμακα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, έρχονται στο φως. Τι συμβαίνει με το πανάκι και πως η κατηγορούμενη μητέρα έχει τόσες γνώσεις για τα φάρμακα;

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, έφερε στο «φως» η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με το πανάκι της Ίριδας.
Συγκεκριμένα, στις 09 Μαΐου 2021, είχε ζητήσει από τον Μάνο Δασκαλάκη το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα.

Δείτε ακόμα: Πέραμα: Γνωστός μουσικός πλαστογράφησε τη διαθήκη ηλικιωμένης και άρπαξε περιουσία 3,8 εκατ. ευρώ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.
Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι είχε μεσολαβήσει ώστε να ζητήσει η Ρούλα τη δεδομένη στιγμή πίσω το πανάκι.

Ωστόσο, οι απαντήσεις δόθηκαν από την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη στο δικαστήριο: «Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια». Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια.

Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά “δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

Όσα είπε ο κ. Ηλιάδης επιβεβαίωσε στην κατάθεση της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα: «Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Δείτε ακόμα: Στο νοσοκομείο η Αγγελική Νικολούλη  Η ανακοίνωση του Mega

Οι… ειδικές γνώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ιατρικά θέματα
Καθημερινή ήταν η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, όταν φρόντιζε την Τζωρτζίνα. Μάλιστα του είχαν προκαλέσει εντύπωση οι… ειδικές γνώσεις της μητέρας σε ιατρικά θέματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Live News”, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστελνε απανωτά μηνύματα στον γιατρό της Τζωρτζίνας και ρωτούσε διαρκώς για τα φάρμακα.

Χρησιμοποιούσε ιατρική ορολογία και ήξερε τις παρενέργειες και τις δοσολογίες και ζητούσε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Φαινόταν να έχει διαβάσει πολύ, ενώ ο γιατρός έλεγε πως “είναι λες και μιλάω με συνάδελφό μου”.

 

Το ακριβό δώρο και τα μηνύματα… αγάπης

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς σε βάρος του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη για εμπορία οργάνων.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί αυτοί από την πλευρά Πισπιρίγκου προκαλούν προβληματισμούς, διότι όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2021 η μητέρα της Τζωρτζίνας έκανε ως δώρο ένα ακριβό ρολόι στον γιατρό της 9χρονη, το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να δεχτεί.

Δείτε ακόμα: Πεντέλη : Εισαγγελική παρέμβαση για τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους

Ακόμη, σύμφωνα με το www.newsit.gr τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαρτυρά πως είχε σε μία εκτίμηση τον εντατικολόγο και έρχονται σε αντίφαση με την τωρινή της στάση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close